vi minns det gamla och tar fram ett tomt ark.

2008:
ett år då starka minnen nu endast ligger bak i huvudet och kommer förhoppningsvis ligga där tills jag coolar vippen. ett år då det fans riktigt många sorgliga och gråtfärdiga stunder både när det gällde det ena och det andra. ett år då jag fått vara med om en massa spännande saker som jag aldrig varit med om innan och ett år då jag fått tillbringat massor, massor med tid med människor som jag verkligen tycker om.

next.. 2009 !
arket är tomt.. och nu bara väntar jag på att det ska börja ritas, skrivas och förhoppningsvis inte suddas ut något. jag väntar med spänning på det nya året och jag hoppas att ni också gör det mina vänner, nära och kära. tillsammans kan vi göra 2009 till ett år så som vi alla vill ha det.


och imorgon är det min älskade vän joanna som är nyårsvärd, det är jag glad över.


mhmmm.

snart är det jul och ledighet.
men jag tror iallafall att min bästa julklapp kommer att bli ungefär vid midnatt mellan 23-24 december. jag vill och hoppas att allt kommer bli bra och som vanligt igen. tänk att jag får träffa dig igen, efter 4 månader. vilken lycka :)

<3

laleh - simon says



ligger någon inne med denna underbara låten får den gärna ge den till mig : )

jag har ett fast jobb !

idag skrev jag på pappret om en fastanställning på IKEA components. jag har ett jobb som jag säkert kan gå till. där de inte kan bolla med mig hur de vill. det värsta är väl att man känner sig äckligt vuxen då man måste gå med i a-kassan och facket ! hahaha, vad är det liksom ?

och snart får jag också ett sånt där coolt ikealeg. med mig själv på ! hahahaha.

musikhjälpen.

palla att de snackar om fernet i radion. det äckligaste man kan dricka fyfasen. :O
men har lyssnat på P3 typ hela dagen. de spelar ju sjukt bra musik nu när det är musikhjälpen. i love it ! kom förresten 8:a i mastersfinalen igår. kunde mycket bättre men synd att man inte visade det. fick en spärrboll iallafall : ) sen fick jag ju träffa johanna i helgen också. och bli ännu mer mobbad av ALLA också. men tack då ! hahahaha.

<3


linn&linnea. modeller för en dag i göteborg.

nu ska du som orkar få vara med och ta del av den här berättelsen som jag och linnea är involverade i. jag vill varna er lite redan nu att den kan innehålla en del wannabe blondiesaker. ja, nu har jag sagt det innan. så skyll er själva !

det hela börjar med att jag som vanligt vaknar, helt jävla nersnorad och hostig, halv sex och verkligen tror att jag ska till jobbet. men nej, det skulle jag ju inte. nästa steg var att linnea skulle ta sig hit till lilla osby från älmhult. 1. hon försov sig såklar tsom vanligt, vad sägs om ett hot med att lägga täcket i kylen ? tror att det hade funkat. och sedan 2. hennes bil var insnöad. men det gick bra till osby sen iaf. lite över halv nio var vi på väg. och nu kommer nästa problem på vägen.

korsningen efter sjuhult börjar det vibrera i hela jävla bilen och jag trodde att det var ratten som inte gick att styra längre. men nej, det var vindrutetorkarna som hade bestämt sig för att lägga av. stort utropstecken var att det på råga snöade, och det som fan ! hur skulle vi klara oss utan dem på motorvägen? ja, ingen aning. vi kom vidare till halmstad. stannade på eurostop och stod och mekade med torkarna. linnea råkar då slita av torkarbladet (blondie nummer ett) och får inte på det igen. vi står och pillar med det aslänge då det efter en stund kommer en kille med sthlmsdialekt och vevar ner rutan på sin bil och säger: "gåååre bra tjejer?" gissa vad vi svarar, självklart: nej i kör. hahaha. han kommer ut och hjälper oss på med bladet. och då berättade vi att de var sönder också. då sa han ; "men vafan är ni för nåååra jävla tomtar".. (det lät mer nedvärderande på sthlmska än när någon bowlare uttrycker sig så. fyfan, hahahahhaa) han kunde inte heller han hjälpa oss med det. så det var bara att köra vidare till gbg utan dem. eller nej, det var inte utan. för när man satte igång dem kunde man slänga ut armen utanför fönstret och putta igång dem. hoppas ingen såg oss, för det måste sett dumt ut ! HAHHAA

vi klarade oss fram till gbg med lita skitiga nävar och lite blåmärken efter puttandet på torkarna. jag fick uppdraget att köra inne i gbg. det var förjääävligt rent ut sagt. spårvagnar, konstiga rondeller, massor av bilar överallt ! med andra ord. det är absolut inte som osby ! kan tillägga att jag till och med räkade köra mot rött ljus en gång. men det var ganska lugnt :D tillslut efter en massa cirkelkörning hittade vi till ett parkeringshus. men jag gjorde självklart fel. man skulle tydligen ta en biljett när man körde in. men det gjorde ju inte jag. men vi kom ut sen iaf det som var huvudsaken.

nu till det stora hela. det roooliga !
det var sjukt konstigt att stå framför kameran måste jag säga. men det var lite utöver det vanliga. mina och linneas bildserier gillades skarpt av personalen på stället så vi ska nog till och med få vara med på deras hemsida :D (och observera. jag gick i killerheels i en timme och jag höll på att DÖ !) synd att man inte fick jobbet där. jag hade stortrivts lovar jag ! : /

efter fotandet gick vi och åt en gottismacka på waynes coffe och sedan skulle vi hitta hem till oskar i gbg och hämta hans klot. jag satte då linnea framför ratten i min bil. hon skulle få det lika jävligt som mig tänkte jag och det fick hon om inte värre. hon fick köra två varv i sveriges absolut mest korkade rodell, ni vet den vid liseberg !? när vi nästan är framme säger linnea blondiesak NUMMER 2 ! "linn, vi hittar ju skitbra i gbg!" då kan jag tillägga att hon fick veta av mig att vi hade en gps ! AH, suck. hahaha. till råga på allt som redan var negativt. när vi kom ut från gbg så var det bilkö på en sådär 1½ timme. SÅ KUL ! men resan slutade inte där. när vi kommit till varberg tog spolarvätskan slut i bilen = PANIK ! in på närmaste preem och köpa det. sedan tog jag över körandet igen. tror att det var för att linnea planerat en tupplur. för hon somnade i markaryd.

men hem kom vi trots alla bravader. och kul var dagen också !  tack daaaarling <3

festivaler är vår stora passion !

jag kommer nu för varje dag ett tag lägga in en ny festivalupplevelse !
hoppas att det kommer SMAKA ! dessutom hoppas jag att ni hjälper mig att fylla på listan, då ni vet att mitt minne sviker ! haha.

emmaboda '07:

jag hade köpt en tröja på H&M och det visar sig att ett band har denna tröjan som officiell bandoutfit. alla frågade mig om jag var medlem i bandet och jag svarade självklart ja. och alla blev helt till sig eftersom de "träffat en kändis".

vi satt allihop i campet och chillade. sedan kommer det några jobbiga människor som tramsar. den ena säger sig vara vegan/vegetarian och kim blir fullkomligt vansinnig och lägger sig i den diskussionen direkt ! kommer inte ihåg riktigt vad han sa men det var något i stil med att "vafan äter du då, bananer eller ?"

uttrycket: "DO IT DA GYLSA WAY!" skapas av inga mindre än de inbitna gylsbodaborna linn och erik.

vi hade bet på när, var och hur jonte däckade. och det var väldigt tidigt på dagen kan jag tillägga !

årets HIT, som bara stannade i ett år tydligen. R.I.P chilltältet. där vi hängde, träffade helt crazy människor och där vi till och med somnade efter lite för mycket dricka.

minsta tältet på hela festivalområdet ägdes definitivt av jonte och erik (tror jag det var) det var lite drygt 190 cm långt, 50 cm brett och 40 cm högt. det fattades lite pinnar eller hur var det ? HAHA

de hade tagit bort de goda toasten. det blev ett jävla liv bland oss. vad skulle vi nu äta till frukost ?

felicia försvann.. lalalala. och kommer tillbaka i den fulaste regnponchon jag sett i hela mitt liv. den genomskinlig och hålet för huvudet var en vit rund ring som var markerad, det fanns häller inga hål för händerna i ärmarna. dessutom gjorde hon en vansinnigt ful min när hon gjorde entré. 



NU GOVÄNNER ! HJÄLP MIG ATT FYLLA PÅ ! MER VILL JAG HA !

weekend agenda.

torsdag: jobb som vanligt.
fredag: förhoppningsvis ledig från jobbet så att jag kan utnyttja mitt pris på model house i gbg.
lördag: mix i osby. och sedan till hbg och galna johanna som jag inte träffat på TVÅ MÅNADER !
söndag: ja, jag hoppas att jag lirar mastersfinal :) hoppashoppas.

förlåt vänner.
bokad helg IGEN ;/

snön kan stanna hemma till julafton.

jag blir bara mer och mer sugen på att flytta till någonting större för varje dag som går. någon annan som också är sugen så kan vi ju leta jobb och boende tillsammans : )

och..
dagens erkännande:
ja, jag tycker att britneys nya skiva är bra. fastän att jag tycker att hon är en bitch ! haha


twilight.

igårkväll var jag på bio med några fina flickor i kristianstad. vi var och såg twilight. och jag vet i katten om det inte var en av de bästa filmer jag sett. otroligt bra måste jag säga. det var mysigt och allt sånt. förutom att ida satt och knuffade på en och fnissade som en liten unge efteråt. hahahahha. gullig.

skratten kom ändå som mest när vi kom till osby för att tanka. när bilen stod still sa natalie; "ja, men just det, vart sitter nu tanklocksknappen, den lyser och sitter på ett jättesimpelt ställe". vi börjar leta som galnigar i precis hela delen av förarsidan, men ingen knapp hittar vi. ida, ja, ni hörde IDA! hon kom på den smarta idén att man kanske inte behövde trycka på någon knapp. och ja, så var det. hahaha.

jag kan också.



jag undrar vem det är som har lärt mig spela bowling som en normal människa på en vecka !
hur kan ALLT sitta som en smäck och stämma så perfekt ? jag förstår inte.
nu hoppas jag på final nästa helg. håll tummarna med mig : )


jag har inte varit vilsen, jag är det i detta nu.

jag har kommit på att jag vill ha det så som jag hade det exakt för ett halvår sen.
prick på dagen var jag gladare än någonsin. jag kan väl säga att jag hade i princip allt det man kunde önska sig, vännerna och familjen nära, en som jag kunde krama och pussa på hur mycket jag än ville, en trygg plats att befinna mig på om dagarna och gjorde mig att må så himla bra och sist men inte minst en mormor som man alltid kunde skratta åt och med eftersom hon är precis lika envis som jag är.

nu idag, ett halvår senare.
jag tar inte studenten dagen till ära. jag har ingen som jag kan krama och pussa på när jag vill. jag är inte i skolan med mina bergatrollingar som jag saknar så himla mycket varje dag. jag har heller ingen mormor mer än hennes vandrade själ. begravningen var fin, mycket fin. men det var himla jobbigt. det var min första och jag hoppas att det är den sista jag kommer gå på också. för det var verkligen inget kul.

imorgon spelar jag masters i ängelholm. och då mormor, då ska jag visa dig att jag kan om jag bara vill. imorgon hoppas jag att jag har dig som publik.

prylbög som mamma säger.

jag har nog bestämt mig för att köpa en fet, jävla tv på mellandagsrean.
ja, jag anser att jag behöver det. haha ; )


festivalsommar '09 !

som sagt missar jag hultsfred '09.
men kom igen, vad sägs som att dra till roskilde ?
KOM IGEN VA ! : )

nightmare.

tror inte att jag varit med om något sjukare än detta.
01.30 inatt vaknar jag av att en person dör i min dröm efter att den trillat på en massa utspritt glas och sedan att ett helt gäng därefter slängt sig och hoppat på den här personen som ligger där bland allt krossat glas. och allt detta utspelade sig i en bowlinghall av alla ställen. ge mig en drömtydare alltså. har gått och grunnat på detta hela dagen, för det är ju sjukt ! :O


på jobbet frågade dennis och lasse mig vilken sekt jag tillhörde. HAHA !


till er sensation whitefantaster !

jag är helt övertygad om att jag har en låt som ni kommer gilla.
CHECK IT OUT !


super sixxxxxx !

det gick väl inte så bra som jag hade hoppats. men jag åkte ju dit utan några högre krav på mig själv eftersom det var min första gång :) jag tyckte det var jättekul och antar att detta inte var den sista gången. det var lite kämpigt och kasta klot i 4 timmar klart. men det var det värt för skoj var det ändå.

tur att man är kung på att spärra i alla fall ; ) man måste ju vara bra eller helt okej på något. haha !

djuuup sömn.

har du någon gång somnat med datorn i sängen, och sen när du öppnar den haft typ 20 fönster uppe och trott att du skrivit saker till halva världen ? det trodde jag nyss :O

RSS 2.0