comeback x2 !

den första i treby if. WONDERFUL!

och den andra kommer imorgon. EMMABODAFESTIVALEN. och det som är mindre kul är att jag inte har börjat packa än. men ja, det är väl som vanligt. så jag dör väl inte för det. packa är för övrigt så jävla tråkigt.

tillbaka till verkligheten.

här hade man ju inte tryckt ett fotspår på länge.
jag har besökt vackra kroatien, jobbat igen, varit på en rutig fest och spelat en massa buzz! med martin och linnea. jag måste nog införskaffa mig en spelkonsoll så att jag också kan köpa det, så kul är det! idag ska jag fixa en massa inför morgondagen. då det återigen blir emmaboda. jag hoppas innerligt att det blir bättre detta året än förra då jag blev av med all min packning (fu, som gjorde det sugit för mig). jag är förväntansfull och det är gött att man har lite semester återigen.

nu börjar jag också längta till bowlingsäsongen. ska bli FÖRBANNAT kul.

<3

croatia '09

nu är det verkligen inte långt kvar.
jag har inte förstått att jag ska till värmen än. men det brukar jag ju inte göra förrän jag är framme, puckonöt är man. men i vilket fall ska det bli riktigt göttans. ska njuta av ledighet : )



moods of norway.



jag har äntligen nya brillor.

myselimyspys.

helgen var bra.

och igår var det kuligt. jag, mathias, erik, emma och emy hade super mario smash bros turnering, det blev mycket skratt och jag och emma var helt klart mest värdelösa. det är ta mig fan ingen som rår sig på 'familjen data'.


donkeyboy - ambitions



jag håller med wannisa. detta är bra !

RSS 2.0