då var det snart dags ja!

ca 1½ månad sen jag skickade in min högskoleprovsanmälan. på lördag, dvs i övermorgon är dagen här! ikväll har jag suttit och kollat igenom lite gamla prov. och tillåt mig att säga att jag känner mig förbannat dum. och på tal om dum, jag tycker att själva den här grejen med högskoleprovet är konstig. varför ska man kunna en massa konstiga ord från 1900-frösihjäl till exempel!? det får gå som det går. tur att jag har hyfsade betyg iaf. alltid något gott i det onda ;)

the passover!

tänk att när man går i massa tråkiga tankar att man kan få något så fint som denna låten skickad till sig på spottan. och som tur är har jag numera premium (som är mitt bästa köp på länge) så jag kunde lyssna direkt på jobbet. fick den med denna beskrivningen; "lyssna, njut och ta till dig!"


it's so easy!

spår ett på the sounds nya platta är riktigt fet. men resten vet jag inte, hmm.


en helg i huvudstaden.

väldigt festligt måste jag säga och väldigt skönt att få komma hemifrån en sväng. längtar redan till nästa visit! vi var på kåken i torsdags när jag anlände och hängde på daniel adams rays efterfest.

fredagen ägnade jag själv i skärholmen på gallerian och strosade, på eftermiddagen mötte jag upp min kusin som också skulle upp på besök. sen blev det tacobuffé och lite god dricka på det. drog tillbaka till s:t eriksplan och trotsade kvällens utgång för att istället äta hamburgare på kingan, fint det!

lördagen var fullspäckad!
god frukost på bagel street café, bio (black swan), shopping, god mat och dryck, nord+syd och monty på debaser och sedan stå i kö i en evighet för att igen skita i det och äta burgare istället. helt fantastiskt! haha

söndagen började med en lång och god frukost hemma hos sis med henne och joanna. frallor, ägg, juice och jordgubbar, mhmmm. därefter flög mitt hår till marken och nu bär jag en september/robyn frilla på huvudet, och jag trivs mycket bra i det. joanna hon är duktig hon!

tack finisar för helgen! :*


sthlmshelg på ingång!

imorgon vid 14 är det paus från allt pallgods från dortmund som man ligger begraven i för tillfället, ska bli välbehövligt och skönt! flyget lyfter 18.00 från växjö och landar 55 minuter senare i bromma, himla smidigt! ;) det kommer bli en farfylld helg med bland annat efterfest på kåken med daniel adams-ray imorgon, white trash fest med joanna och hennes modevetare på fredag, shopping och lite annat smått och gott. thank god, it's "friday" tomorrow!


oooh i love you, i love you so much!


jag <3 metro.

fin insändare detta. tänk om man kommit på den liksom.


aaaamazing!


hur många lingon finns det i världen

vilket fint gäng detta är! blev helt tårögd nästan. vad ni än gör, se filmen!


jag kan, jag med!

fina fina helg säger jag bara. har spenderat den i goda vänners lag.
i fredags var jag, lina och marielle hos ida och firade henne lite för att hon fyllde hela 22 år i torsdags. vi firade med paket, hemlagad pizza och mintglass med tuttifrutti strössel. mmmmhmm !

jag stannade kvar över natten och drog med mig corny till sivans där ida och anton väntade. det var dags för brunch. två fyllda tallrikar senare med mat begav jag mig till stan med nillepoooooop. och som han handlade den lille jäkeln. utan att kolla på prislapparna. sånt gillar vi ! haha ;) kvällen spenderades med ännu ett gäng av mina fina tjejer då vi åt grillat och satt och snackade och hade allmänt mysigt till klockan 2 på natten. som jag tycker om er!!

idag har jag gjort något som förmodligen kommer förändra mitt liv. jag håller mina tummar och tår för detta. kom igen nu linn !

bästaste helgen på länge har detta varit. det är bara att kämpa på !

den där kärlekstsunamin det pratas om.

det är inte bara i japan det är tsunamis!

just nu finns det också en kärlekstsunami som härjar bland oss flickor som har hängt ihop sedan mellan/högstadiet. det är denna tiden på året man känner att man aldrig orkar med och så väller det en stor våg över oss som försöker dränka oss alla. och man tänker; "yes, det var precis detta jag behövde" (eller inte). nej, jag har min surfingbräda under armen och på den ska jag sedan sväva tsunamivågorna och rädda mina vänner som sitter i samma sits som mig. för de är de enda just nu som ger mig glädje. tillsammans är vi starka och tillsammans är vi bäst!

coeur de pirate!

bra musik på världens finaste språk! vackert det.
originallåten och en remix! fetthett.





ullareds gunnel - en skön människa!


ni

mina fina vänner som alltid finns vid min sida. tänk om alla i hela världen skulle ha sådana vänner som ni, då skulle den vara felfri! jag älskar er <3

sadness.

det är visst någon liten jävel som sitter på min axel och viskar i mitt öra att det inte ska gå bra nu. när kommer medgången undrar jag då? allt snurrar i huvudet och jag är helt förvirrad. vad är det som händer? ;/

bra remix!

nu vill man ju bara dansa, dansa och dansa om och om igen!


fiiiiiika

min tur att ha fikan på jobbet imorgon igen, var typ 10 veckor sedan sist, känns som igår.
jag festar till det med 2 stycken after eight kladdkakor. det doftar ljuvligt här hemma!


detta var ju inte igår!



the sounds är back on track! skönt gung, som vanligt!

äta bör man annars dör man!

jag är ju helt totalt insnöad på sveriges mästerkock. och redan innan den tävlingen började så läste jag jennie benjaminssons blogg och beundrade henne för hennes goda mat hon lagade. och jag hejar ju som tusan på henne! kolla in hennes recept och bli helt förbryllad du också!

http://kalasgott.com/Recept/



like!



http://www.checkinmusic.se/blogg/osignat/2011/3/7/chick-jaylors---between-the-lines

hjälp min kära kusin och hans band och få ett singelkontrakt på universal!
tryck bara på gilla (tummen upp) för att rösta. du måste vara inloggad på fejjan med.
men det fixar du!

glömda ting som får en att skina upp som en sol.

hade helt glömt bort att jag hade min balklänning på blocket då den legat där sedan januari. men igår hörde en tjej av sig att hon ville komma och prova den. man blir ju inte lite happy med lite extra pengar i plånkan när en ullaredstur väntar i helgen! hoppas att hon gillar den för den är ju så fin. men ja, i min garderob gör den ju ingen nytta direkt!


tjockisdagen!

semlor är ju så förbannat äckligt, så de lämnar jag till er som vill stoppa i er några extra kalorier.

och jag måste berätta att min morgon förgylldes med att peter sunde (en av grundarna till piratebay) var på morgonpasset i P3. det var så förbannat roligt så att jag gick och småskrattade för mig själv! hahaha. lyssnade ni inte?! gör det !!


VXO - BMA !

flygbiljetterna är bokade!!
mina brudar besökte huvudstaden i helgen och jag åker om dryga 3 veckor.
kan knappt bärga mig över att äntligen få träffa joanna och systeryster igen, sååå kul !
hoppas tiden går fort dit. come aaaan !

mello.

snacka om att jag blev arg när jag såg att loreen inte hade gått vidare.
och sen att de på svt hade gjort en dundertabbe med och satt fel nummer på fel artist.
aaaaah, kommer sverige skicka något dåligt piss som vanligt t.ex eric saade. då blir jag ledsen!



tja!



film och chill!

ikväll blev det lugna gatan ute i jonstorp.
det blev: 101 sätt att åka ur en gameshow, varning för barn, big brother och filmen dumma mej!
helt okej fredag ;)

man blir ju nästan förbannad!

13.93:- för en liter bensin.
brukar alltid tanka full tank, men när jag såg det priset blev jag bara förbannad.
man kanske ska överväga att cykla de 2,5 milen till jobbet också snart!

knäppis!

blir lite knäpp redan.
har fått min nya dator och HP har bestämt sig för att lägga in en rad med knappar innan caps lock på tangentbordet. detta kan ta tid att lära sig! men jag är nöjd med mitt köp.

och jag vill dessutom önska alla mina brudar (som ska till huvudstaden) en trevlig resa och en toppenhelg! PUSS PÅ ER!

news!

sålde min följeslagare sedan 2 år tillbaka igår, min vaio!
jag är numera datorlös och väntar på min nya HP notebook! komsikomsi :)




RSS 2.0