finns det en så finns det flera!

haha, dagen började som ett stort jävla skämt. jag var helt övertygad att jag vandrade till jobbet imorse och skulle jobba till middag, men ack så fel jag hade. så man var ju lagom less hela dagen sen. aja! jag fick iallafall en fin lunch med lina och angelina som nu båda är på hemmaplan igen <3 när jobbet var slut blev jag klippt IGEN. ja, så är det att ha kort hår. men nu har jag snaggat sidorna ordentligt och jag älskar det! :) därefter blev den er god plankstek på sorello med några fina vänner. ja, en bra fredag till slut! thanks mates!

imorgon ska jag och ida slå klackarna i taket i växjö. kan bli spännande!

SATAN I GATAN!

veronica maggios nya platta får en femma.
du får ett smakprov av titelspåret, men lyssna på hela vettja!



the naima train!

bruden som spred lycka imorse befann sig på musikhjälpen återträffen på P3.
hon använde en loopstation under sitt uppträdande, SNACKA OM HÄFTIGT!
för er som inte vet vad det är så är det en liten manick som man spelar in ljud på. och sen spelar man in ljud på ljud efterhand och lägger allt som en slinga. förbannat coolt! lyssnar ni på klippet under så förstår ni vad jag menar :)



pluras kök!

jag brukar inte kolla på det programmet men ikväll sitter jag klistrad eftersom en av mina nya favoriter hanna hellquist är med, hon är ju bara helt fantastisk den kvinnan!


braigt!


i goda vänners lag!

denna helgen har gått i vänners tecken vilket är helt fantastiskt!
i lördags hängde jag med grabbarna. åt och drack gott (ja, förutom den där hembrända bosniska plommonspriten då) men annars var kvällen klockren. det bjöds på dans på terassen och saftiga kommentarer. like it!

söndag: bakispizza! och senare träffades nästan alla tjejerna över en glass ute i filosofen vid sjön. mys på hög nivå. jag åkte hem packade upp mina saker och begav mig sedan till granhöjden för grillade hamburgare. mhmm! begav oss senare till ett par som köpt hus och hängde där tills vi gäspade ikapp!

måndag: hängde med joanna i solen tills hon skulle sätta sig och fara hemåt till huvudstaden. solen gör mig lite smått crazy då jag är känslig som tusan, men man får bita ihop! resten av dagen har jag bara förberett mig på morgondagens jobb då det är upp och hoppa vid 05.15 igen. var ju ett tag sedan sist! men det fixar vi!

det är ju snart helg igen. och valborg ser ut att firas också den i goda vänners lag i ja, en favorit i repris. VÄXJÖ! weoweoweo!

growlake!

nu rullar snart bilen mot de småländska skogarna för fest med bigbro' med vänner!
grill och god dricka står på schemat!

last day!

har varit på logistik idag och kört truck. och det var svårt eftersom de hade andra än vad vi har! men ja, tiden gick fort och det är roligt att göra lite olika saker helt klart! 16.00 begav jag och josie oss till staden och strosade, i alla galleriorna. ja, det finns bara gallerior här :O därefter tog jag mig vidare till djäkneberget och njöt av utsikten över hela västerås. det är mycket fint där uppe :) när jag strosade hem till hotellet blev det ett stopp på hemmakväll för en påse godis! fin lillördag det.

imorgon åker jag hem. ska bli ganska skönt faktiskt! på vägen hem får jag med mig en liten beatrice från jkpg-osby! hurra vad kul !

nu: final i sveriges mästerkock! woho.

lillördag på en tisdag!

nehe, nu ska jag och malmöjosefine ut och ta någon stänkare.
tur att det finns IKEAskåningar i västerås, annars hade man nog inte överlevt!!

PUSSHAJJE!

micke, ditt äckel!


en del av dagens projekt var att få ihop detta. trodde jag skulle dö när jag öppnade och såg alla delar och skruvar. men ja, efter många om och men gick det ihop, snyggt!

himmel blå, himmel blå!

säger godnatt med detta fina sångstycke. GODNATT!


live från skrapan!

jaha, nu har jag gjort mina 3 dagar på kök och ska imorgon bege mig ner på byten och återköp. ska bli spännande. men måste erkänna att jag faktiskt har litelite hemlängtan faktiskt! ;) iaf när man tänker på den där långa helgen som man bara ska ha det bra på när man är ledig fre, lör, sön och mån!

har precis ätit en parmesan&oregano sub med rostbiff och currydressing! SNACKA OM GOTT!

så nu ska jag bara ta det lugnt hela kvällen. ska bli riktigt skönt att bara slappa :)

PUSS FININGAR!


väääässe!

körde älmhult - västerås med endast ett stopp på 10 min!
nu känner jag mig trött och mätt efter ett stort köttstycke på jensens (första gången jag ätit där) MHMMMM. favoritsåsen är så jäääkla god! jobbar fem dagar bara sex kvar nu innan det är påsk! let's go!
utslagen på hotellet med en väntan på morgondagens frulle ;)

IKEA västerås imorgon, spännande! ;) RAJDIDAJ!

fredagsöset!

när denna låten spelades i fredags var jag i extas! snacka om ös, ös, ös! ;)


autumn.

1. detaljhandel & service management
2. event & music management
3. human resource management

då väntar vi väl till juli då! att man ska behöva vänta på allt.
det är ju bara ren galenskap hela tiden !

fullt i kalendern nu ett tag!

på fredag åker jag ut på min andra frontvecka på mindre än ett år.
denna gången bär det av till västerås och deras nyöppnande av sitt varuhus, ska bli himla spännande :)
befinner mig 3 dagar på köksavdelningen först och sedan 3 dagar på byten och återköp!

och ja, det blir en tysklandstripp med tillslut. 7 maj står det i schemat! YEEES!

springtime!


ibland så !

den där marsipantårtan med hallonmousse i på jobbet idag var toppen! YUMMIE!


en finfin helg!

fredagen har jag redan berättat om så jag hoppar vidare till lördagen.
jag kramade emma hejdå sen körde jag hem till sally för att sedan åka ner till stan för att ÄNTLIGEN köpa ett par röda chinos (AH, DE VAR SÅ SNYGGA!) och för att ha uteserveringspremiär med bakpotatis och en god drink. det var sommar i karlskrona i lördags, helt fantastiskt! vi drog sedan en snabbis till lyckeby för att köpa säkerhetsnålar och när vi entrade hemmet igen satte det igång med fix och trix! nåla ihop lakan och vira in sig. som vi höll på! inte det lättaste att göra en snygg toga, men vi lyckades ändå ganska bra tycker jag! vi begav oss några drinkar senare bort till sallys vän lisa där det var tjejtogafest, eller ja. en kille var där med. haha, stackarn ! lekar, smultronvin och allmänt snack, trevligt.

när de andra taggade för utgång gick jag och sally vidare till michelle för ännu lite vin och ett parti yatzy! men vilken hemgång från festen det blev. gungbräda, spygunga, knuffar och spydiga kommentarer. sådant jag gillar ;) jag vann förövrigt yatzyn. wohooo! ;) det blev kebab (med, karlskronas äckliga vattninga kebabsås) sedan sägen för att sova som en stock!

söndagen gick i mystecken!
det blev en runda till maxi där vi handlade god mat, läsk, godis och kakor. (undra hur många kilon man gått upp i helgen? haha)

hoppas att det kommer en sådan här helg snart igen! den var perfekt!






rebecca & fiona @ sliver karlskrona!

kvällen igår började med en 10 tjejers förfest hemma hos sara med en massa musik och vin, vi vinglade vidare till sliver vid halv tolv snåret och klockan ett tog de häftiga tjejerna över spakarna, och nillepop, du hade älskat det! ös deluxe! längtar redan tills de snurrar skivor nästa gång ;)


denmark!



tänk att danmark har något så bra som denna bruden att tillföra musikvärlden.
det var då inte allt för illa! älskar denna låten! punkt.

what a friday!

oärliga människor är det värsta jag vet.
nu syftar jag såklart på när jag kom ut på parkeringen på jobbet och såg att mitt glas från min ena backspegel låg i tusen bitar på marken. någon idiot hade alltså kört på backspegeln med en liten touch och smitit! kul början på denna helgen, så surt!

ärlighet varar längst!

RSS 2.0