my throat is killing me!

gav apotekethyllan "förkylning/halsont en sista chans idag. mucoangin blev det sista! och som det känns nu hjälper inte det heller. det blir sjukan nästa annars ;( JAG VILL VARA FRISK OCH KUNNA SPELA FOTBOLL. HELVETE!

S!ESTA '10

mycket fin festival med mycket bra musik.
vi har börjat bli lite gamla och åker hem. men det känns bra efter allt skit man har hört om den äckliga campingen där. tack och lov för detta. det blir två stopp till i sommar för min del. först och främst emmabodafestivalen 29-31 juli och sen way out west 12-14 augusti ! jag börjar ladda redan nu. hoppas det går fort till semestertider.

:*

MAGNIFICO.

tänk att NORGE kan ha ett sådant fantastiskt band som röyksopp.
kan säga att just denna konserten var lätt topp 5 av konserter jag någonsin sett. jag somnar exalterad! godnighty. 


fashion against aids.

det känns faktiskt bra att köpa kläder då man samtidigt ger pengar till behövande.
lina ville inte ha den, så jag tog den : )



Kato feat. Jon Nørgaard - Turn The Lights Off

hahahaha, så kul musikvideo. discotanten rockar järnet!


amy macdonald - don't tell me that is over

grattis amy ! tror att du räddade din karriär där. för du började ju inte något vidare med den usla countryblaskan "this is the life". DETTA ÄR BRA !


ekudden.

tack nicole, tobbe och kim m.fl för en riktigt trevlig kväll !








filippos second hand.

vi hittade en träburk där det stod : "tack för att du tagit hand om den lilla katten"
hahahaha. så himla kul !


shoemania.

BARA ETT PAR TILL ! : )



norra rörum - jägarna.

underhållning deluxe!
gula kort i massor, ett rött till fel spelare (han gjorde inget), en domare som fått sin spelarlicens i ett cornflakespaket, linjedomare som inte visste vad offside innebar och det bästa av allt ett "FUCK YOU"-finger från domaren till en åskådare. är det såhär det går till på låg nivå? riktigt roligt. hahaha


20 maj

jaha, om man hade varit en riktig junis nu hade man ju iaf varit glad att det varit löning genom studiebidrag idag. men idag har väl varit en lite sådär dag.

tillbringat större delen av dagen på 7-8 meters höjd vilket medförde en förfärlig svindel väl nere på marken. kändes som att jag svävade i några timmar där. väl hemma i osby slänger jag mig i soffan och börjar kolla på sverigematchen i hockey. jaha, då börjar det blixtra och en stund senare har inte en käft i osby ström, FÖRUTOM KOMMUNHUSET, åh vad jag hatade det stället just då! åskvädret medförde också att fotbollsträningen blev inställd.

istället spelade jag och lillebror ett parti monopol. och ja, jag förlorade. BANKRUTT! ;/

mindre bra dag.

på traditionellt vis.

jag tänkte göra några finisar extra glada som bor långt ifrån mig och som jag träffar väldigt sällan. mer säger jag inte : )


twisted feet.

dessa människor är så klockrena så att det finns inte. jag förstår inte att de inte gick vidare. helt klart värda att vinna talang 2010! njut av de duktiga killlarna och tjejerna!




träning.

man var ju ingen zlatan idag precis, men vad gör det? jag får ju träffa mina chicks! dessutom gick jag hem i min nya trebymysoverall. det är det bästa !


måndag.

somnade halv ett inatt, lagom kul !
ställagen är färdigbyggda på jobbet, man kände inte igen sig när man entrade stället imorse. och min äckliga hosta har kommit tillbaka. kurar den med världens äckligaste medicin: COCILANA. SMAKAR SKIIIIIT !

stureplansbrats part 2 !

det visade sig att restaurangbesöket med diana inte skulle vara det enda mötet med dessa otroligt korkade människorna. det var faktiskt två möten till som man bara kunde skratta åt, ett på the soap bar och ett när vi skulle därifrån.

det första:
jag: "en rom&cola"
bartendern börjar blanda och tar helt fel ingredienser, ja inte ens i närheten av vad en rom&cola ska innehålla. han ställer upp drinken på bardisken och ska ha betalt. jag bara tittar på honom som att han är dum i huvudet och säger: "eeeeh, jag sa en rom&cola". han kollar konstigt på mig och tar en zipp av drinken och säger: "aha, jag förstår inte ert språk".

det andra:
jag och sis är påväg hem när två killar stannar oss och börjar tragga:
de: "eeeeeh, tjejer vi har efterfest här på östermalm vi bjuder på rom&cola, gin&tonic och en massa annat". vi säger direkt att vi absolut inte är intresserade. när de märker hur ointresserade vi är praktiskt taget håller de fast oss och väller över komplimanger för att vi ska ändra oss. och vi säger: "tyvärr killar, vi vill inte ha någon sprit av er!". de sticker iväg och haffar nästa tjejgäng som de stöter på !


VAD ÄR DETTA FÖR MÄNNISKOR?! HADE INTE VÄRLDEN VARIT BÄTTRE UTAN DEM?!!


sthlm i mitt <3

vilken fantastisk vecka jag har haft.
mycket trevliga människor, god mat, shopping, the soap bar och vin.



jag äger en jacka.

det var längesen jag ägde en sommarjacka, men nu har jag iallafall en.
mogge från tre kronor var butiksbiträde. skojig prick !



stureplansbrats.

båstad . visby . segelbåtar . aktier
jag lider med dem ! vilka arma stackare.

när man går från trött till superpigg.

ah, sover inte alls bra här. jag saknar min säng.
men jag gillar sthlm i sig ! jobbet gick bra som bara den, förutom de en miljon små blåsorna jag fått på fötterna. JAG HATAR STÅLHÄTTOR !

jag tog mitt pick och pack och gav mig in till rådhuset och mötte upp fröken sjöstedt och handlade, stötte på stefan sauk, lagade mat, promenerade och avslutade det hela med klassisk smörmad. sockerkaka med nutella. VI ÄR TJOCKA OCH VI GILLART !

säger godnatt från huvustaden.

imorgon ytterliggare en dag på accenten med a, m och j. ska bli kul.
och det blir ett kärt återseende inne i stan, fröken pellgaard !

shit. vilken arbetsplats!

behöver jag säga att jag är imponerad?
56000 kvm, 900 arbetare, tre vångingar i en kupol och en saluhall på det, hissar, trappor och en massa genvägar överallt. och det kanske bästa av allt att vara i en miljö där man träffar människor, MÅNGA människor. en vanlig dag är där mellan 10-1400 besökare och när det är storhelg / röd dag 19000. man fattar inte ! : ) DET ÄR SICK !

idag har jag varit helt outstanding !

klarade tågbytet. hittade systeryster på staionen i huvudstaden. tog mig ut till skärholmen. hittade hotellet till fots och hittade ikea kungens kurvas personalingång ! jag är helt stolt över mig själv dagen till ära.

antar att jag kan känna mig lite som hemma : )

STHLM BABY !

om två timmar åker jag.
finally !

lönsbodadagen.

jag ser det inte som att jag: missat ett granada.
jag ser det mer som; "fan vad skönt att slippa".
sömn är mycket bättre !

tyskland.

uppe i ottan.
ner till calles. när vi skulle vidare till bussen välte min kundvagn med all dricka och det sa bara *KLIRR.KRASCH.BOOM.BANG* men jag gick in med de söndriga flaskorna och fick nya. vilka änglar! väl inne i bussen igen. öppnar en cider och får direkt hela över mig, det var kallt och klibbigt ett bra tag sen kan jag säga ;/ boder shop på det. folk ja, något djuriskt! men vi fick resten av det vi ville ha och fortsatte resan hemåt. det blev chill och lite schottisdans på bussen. alltid trevligt !

helt enkelt. en trevlig dag med en liten del av mina kollegor.

musik som liten.


ett kärt återseende.

har varit och lunchat med fina angelina idag.
så himla, himla kul !

böcker.

idag har jag köpt böcker så att jag har något att roa mig med.
de låter bra och spännande, hoppas att jag inte blir besviken !







det går mot sommar.

jordgubbsförsäljarna sitter ute i marklunda och barnen har börjat med fotbollsmatcherna på honnabacken. det är två riktiga tecken på att det börjar bli sommar : )


äventyr.

fredag: dejt med angelina
lördag: tyskland
söndag: stockholm


maj.

regn, sol, regn, sol, regn.
vilket väder i har i maj månad.
är jag inte helt ute och cyklar var det megavarmt vid den här tiden förra året. kom igen va !


treby if dam



vilket gäng, vilket gäng, vilket fotbollsgäng !

mavericks

tack johnossi för ännu en klockren skiva!


sjukling.

pallarinte.se !
svullen hals, ont i skallen, öronen och kroppen i allmänhet.
fanfanfan. har inte tid med detta skitet.

kick ass !


RSS 2.0